Thursday, March 19, 2009

research aku..dan gambar kelas itu...

1 masa...aku buat dan blaja 2 perkara sekali gus..

Akhirnya...kerja aku meng-edit problem statement utk projek research aku selesai setelah en.zaihan ( merangkap supervisor aku ) tersenyum girang gara2 aku berjaya memahami apa yang dia suh buat...fuhh...satu penghargaan doh bila dapat pujian dr mulut dia...mana taknya..aku dpt tawu budak2 len bwh dia semua pakai distribute ja questionnaire sebb tak tahan lagik kecerewetan dia...diorg dah tak larat nk mengedit...tetapi aku??..hehe..aku tetap tekun dan sabar...chewaahh.. dan tadi aku siap prepare baek punya utk tunjuk dekat dia...ada soft copy dan jugak hard copy...mmg agak membazir utk print benda sama 2 3 kali utk dia lihat hanya sebelah mata...tetapi agak berbaloi sebb apabila aku lihat dan pandang balik..yeah...ianya amat memuaskan hati aku jugak..kira mcm tak sia2..sebb hasilnya..semua kedudukan buku di rak PTAR aku dah macam leh hafal..penat gila..harap di bagi aku A...sebb ni ler projek paper yg paling gigih aku usahakan..yerlah..individu kan..semuanya bergantung pada diri sendiri...

contoh questionnaire aku yg bakal dicetak...

pastu harini...semua org pakai ensem dan cantik2...sebbnya kitorg ada amik gambar kelas...biasa lar..dah nak habis semster kan...atas request dr seseorg...(chewah) aku pakai kemeja garis2 kaler purple...kelas pagi ni start kul 9..tapi aku dgn selamba bewaknya tak hingat dunia..siap2 kuar pukul 9.05pagi..pastu aku pegi lepak warung depan itm tuh utk breakfast woti canai...pergh..gila tak hengat yang aku dah lambat pegi kelas...last aku sampai kat kelas kul 9.25..cik sal dah ada..tapi mcm biasa..kelas dia mmg kitorg slalu lambat pegi..myluv,ayu n aini pun sampai sama time dgn aku..aku masuk je kelas..terus bising..semua nk tukar panggel aku abg plak tuh...hehe..sebbnya diorg suh aku pakai baju kurung harini utk sesi bergambar tuh..halo...takdernya aku nk cacatkan gambar tuh nanti...sebb time diploma dulu aku dah pakai baju kurung...skali hasilnya..adoyai..mcm makcik2 jerk...so kalau bleh utk degree ni mau lebih kepada menjadi diri aku yg sebnarnya...hehe..so..nanti dah dpt gambar tuh..aku upload sini..berikut adalah gambar2 hasil dr hp sony k810i aku...

gurl in my class...

sepatutnya..gambar ini hanya aku dan myluv...tetiba ada ja yg dengki nk mencelah...hehe..

sambil meng-edit gambar..aku dgr lagu nih...hehe...

Kau merubah segala...
Cinta yang ku dahaga...
Kehadiran dirimu menyinari...mekar semula hatiku...
Kau lukis hidupku...Kau hias hatiku...
kau sambut cintaku tulus ikhlas...
Suci hatimu kasih...
Kaulah segalanya...
Yang menyinar hidupku kasih...
Hanya satunya....Yang ku Cintai...
-Hazrul Nizam-Kaulah Segalanya...

5 comments:

violet said...

congrats! my lurve...i'm hepi & proud of u!!!finally, usaha my lurve m'buahkn hasil..ur research being approved!dats d' spirit! perasaan tuh t'lalu sukar d katakan klu kita sndri x rsa,right. dats y, i owez do d best as i can so a as d payback..we will get satisfaction! especially, when people gives credit...good luck & nvr giv up!

Ary said...

i know u always do the best as u can...can see tru ur face n ur eyes..promise u will never give up...

scutz said...

awat ramai sgt awexs awexs dlm class hang???uhuhuhu...terkasima sebentar aku gambar yg tertera.

Ary said...

ramaikan..tuh sebb aku duk bahagia ja dlm kelas tuh...hahaha...tp tue dia lah depa ni...sgt suka membuli aku yg cumel ini...hahaha

gp85 said...

that's heaven.. all the beautiful gurls makes me drooling..huhu