Friday, March 06, 2009

renoma ke romano?

IM BUSY!!

hahaha... mcm biasa..tapi aku suka..sebb aku bz bukan utk benda yg tak berfaedah...plus aku still hve fun dlm ber-bz..still sempat lunch dgn sayang-ness aku semua kat JARING... still sempat pegi kolej ber-skandalan dgn si ayu n maria dan bermanja-an dgn MYLUV.... bermusuh-an dgn si canjoe yang tak habis2 panggel aku jerung bersuara penguin ( ces..jahat tol ) huhuhu... sesungguhnya si ayu dgn maria mmg tersgt mencabar ke-iman-an aku dgn godaan2 melampau mereka itu.... berani sungguh mereka ituh... kang aku cium bebetul kang... ada yang taknak jumpa aku sampai bebila... mcm si ayu.. dah le JELES dgn qaseh...tawulah takder kuceng suka dia.. ada ke patut kata si qaseh kerenpeng sebb aku tak bagi makan... hey ayu..qaseh demuk la... makanan dia tak pernah pun dibiarkan berkurangan... dah le sebut

"renoma jadik romano"

hehehehe....takpe... naseb hot... hehehe... tapi myluv..u hot lagik bagi i... :P ...cumel ja... ayu tak cumel... sebb dia penuh perasaan dengki...jeles...takde kaseh sayang pada kuceng... tak dapat terima bila dia tanya...

ayu : qaseh kuceng jantan ke betina..
me : qaseh peng-kid ler...
ayu terlopong sebentar...
me : nape..tak percaya ke...hahaha...
kalau tak caya... pegi ler jumpa si qaseh tuh...then tengok keganasan dia... baru tawu...post kalini tiada gambar berkaitan ye..sebb aku skang dekat cc... dibawah kondo abang aku.. harini parent aku ada di kl..sebb sumthing bad happen to my big bro... so aku tak jadik le balik kedah cuti ni.. hurm..baru nk pau abah tiket air asia balik nanti...sebb rasa mcm dah lama tak balik naik flight... hish..tak bleh jadik ni..kena booking gak flight ke mana... asyik pegi airport hantar org je... nak gak org hantar aku pulak... muahaha...mcm mana sekali aku booking tiket ke sabah...tarikh dia 12 mei... ( angkat kening ).. hahaha..ada yang aku ikut balik ni....hehehe...

P/s : motif post kali ni aku pun kurang pasti..seolah2 kekeliru-an pulak...mungkin kerana perut aku yg tgh bekeroncong utk mencari toilet...so marilah kita meramaikan majlis di toilet okeh... chow..adioss....

1 comment:

violet said...

my lurve...sempt gik update yer..jgn lupa msukkn pic next time..& bwa dlm pendrive gak nnt,k. take k.