Sunday, March 08, 2009

phone fair at danau kota



huhu...2 hari aku spend masa dkat umah abg...sebb parent aku de sini..so ptg smlm diorg dah balik kedah...aku dah kebetulan ada di area berdekatan danau kota...terus ajak sorg kwn aku pegi situ... mulanya hanya nak cuci2 mata...tapi sekali aku rembat gak 1 tepon...tak plan pun..tapi saja je..memandangkan sony ericcson aku kerap sungguh aku malas charge bateri ( yerlah..dah takde org nk call/sms kan..) so aku pk kena gak ada back up phone.. so jenjalan tgk yg murah akhirnya aku rembat phone ni...


phone aku yg paling murah... cuma RM120 sahaja..first motorola aku pakai..so lengkap sudah jenis tepon aku penah pakai...memula nokia..sony..samsung...sony n now motorola pulak... then masa tgh jenjalan aku tersempak sue n aweknya cta..haha..lama beno aku tak jumpa diorg..dah bertahun rasanya..diorg ni kwn baek si ayien...lepas borak2 jap..diorg sambung beli..aku plak blah balik lepak dgn kwn2 aku...so harini...aku berada dilibrary...menghabiskan kereja aku yang bertimbum ini...hehe.. asyik bazirkan wit je...ary..ary....kan bagus ko duduk dan baca buku je kat library...free apa...