Monday, March 16, 2009

port klang...

sesungguhnya...bagi diriku..ikan ini sgt comel...heheheh

Hehehe....smlm...aku pegi port klang...hanya semata2 nak makan chilli crab....walaweii....puas hati dowh...dekat 5 ekor ketam ha aku blasah....hahaha...udang lagik dlm sekilo...pastu ikan bawal sekor...semua harga around rm1++...tapi mcm agak puas hati sebb sgt sedap...pastu pekerja yg serve kitorg siap berpakaian kot lagik...hehehe...bagi aku kira harga agak murah(standard fresh seafood) untuk layanan yg mesra dan agak pantas menyediakan makanan...sebb kami sgt lapa....hehehe..so..nie ler gambar dia..gambar makanan aku tak sempat nk amik guna hp aku sebb sebuk amik gambar sendiri...sekali bila makanan sampai bateri phone aku dah habis...so pakai phone maria jerk..oklah...nanti next time aku nk pegi lagik..nak ajak mira dgn anis....n ajak si pewot buncit, scut...hahahaha...

Udang goreng tepung...

ikan bawal masak pe tah...

Chilli Crab..nyumm2..

sayur...

heehehe...

6 comments:

violet said...

he..he..thanks my lurve! coz sudi bwa kmi jauh2 smpai p.klang. thanks jgk coz blnja kmi...after diz..i mesT t'ingt u stp kali mkn crab.

Ary said...

u mmg kena ingat i..brani ke nk lupa?..hehehe...kidding luv...takde lah jauh sgt pun bila balik kan...jauh masa nk pegi je...

scutz said...

jelez tgk picta2 hang ni..tp kan ary..haritu kan..aku layan Chili Crab Aben dan pastu layan ikan bakar+layan chili crab+sotong grg tepung dan pelbagai lagi...Hahahaha...sama2 jelez!!!

Ary said...

weh...pi abe tak ajak aku.....ada plak chilli crab kat abe...hang kol dia dulu ka...wahhh..tak aci ni...

scutz said...

haaaaa...itu kes last minute di mana ada perkara sulit yg xdpt diceritakan...dak aih..ada org order..jadi mlm tu sapa p automaticlly dpt..ohooo...p port klang..tak ajak..tak aci...hehehe..

violet said...

don worry my lurve...i think, i will nvr forget u..coz u have sumthing dats makes me keep remembering of u...