Tuesday, March 10, 2009

missing someone

kesengalan aku bersama mira ( si adik terbaek ) .. walaupun aku dilibrary...hahaha

smlm...aku kesebukan yang amat....seharian aku ada dekat library...around pukul 12 tgh mlm aku menunggu si hafiz budak group aku di luar pagar kolej uitm utk mengambil pen drive dia yg mengandungi assignment kami utk bahagian dia...sangat penat sebnarnya..aku hampir tertido menunggu disitu...tetiba aku teringatkan sesorg yang agak lama aku tak kol dan jumpa...

me : hye baby...how r u...bz or wut..
min : hye babe...not bz...just went back home...wassup?
me : no..im just tired...waiting my friend outside uitm...so i called u..hoping my tiredness will go after hearing ur voice...hahaha..u kan part time lover i..
min : yelah tuh.nape tired sgt babe...byk keja eh...
me : a lot..i hve 2 presentation tomorrow...3 assigment unfinished...all need to submit tommorw..
min : tidolah kalau penat...jgn bz sgt...i tau u bz..ym pun tak on..
me : my internet suck lah...plus..i am to bz pun to care bout my ym availability...
min : tuh lah...sampai kakak plak yg ganti u chatting kan...hehe..babe..lama tak jumpa kan..weekend ni free?
me :ha ah...maybe free rasanya..nak jumpa ke?..i called u later this weekend ok..


then lepas tuh aku balik umah...hafiz pun dah bagi pen drive tuh...masa drive aku terpk..mmg agak lama aku tak jumpa jasmin..rasanya last valentine lah aku spend masa dgn dia..tuh pun aku duk emo2 tak pasal2...hurm..tak patut betul...org tuh punyalah spend masa start valentine day dia utk aku dan dgn aku...aku buat mcm tuh..aku terpk..aku baru sebuk blaja...dah ada certain org aku dah jarang luangkan masa bersama...kalau aku keja nanti bagaimanakah...buat aku teringat.. aku pernah bagitau ayien..dlm idup aku...certain orang ada stage dia sendiri bagi aku...who is the first..who i choose the be the last...who is important...who is less important.. n lately..aku sedar..now i do have someone who willing to jump into fire for me...betullah orang cakap..time will heal everything....n i do enjoying my life now..naseb aku cepat sedar..naseb aku waras utk berfikir dgn positif..naseb aku belum banyak membazir peluang yang aku ada...mmg ada sesetgh orang..aku takbleh tak jumpa langsung...i mean kalau dalam sebulan aku tak bersama mereka.. rasa mcm half of my life was missing...ada sesetghnya aku nk jumpa...tapi aku tak bleh jumpa...my heart dun wanna see them...but my mind keep reminding bout them..ada sesetghnya ...aku mmg tanak jumpa...sampai tak terpk lagikpun pasal diorg...hehehe.. tp sebenarnya ada sebb nape aku sgt bz skang..sebb aku yg dulu even keja belambak takde lah membz-kan diri sgt...but not now...sebbnya?..hehehe...adalah...only da close one know...only da best in my life know...n thanks god they were here...giving me a good advice and support...i know ..i always be the lucky one...

still mlm ahad aku sempat lepak dgn si mas...huhuhu...dia mcm kepelikan aku keseorgan pegi sunway...bila aku ckp mira dgn anis balik kampung baru dia tergelak...bg dia amat mustahil aku keseorgan sekarang ni...sebb dia tawu akan ada je insan dgn aku...hehehehhe....saje ja mau kuar sorg2 tgk muvi...enjoying my self n rilex...tuh sebb aku takde date dgn sesapa...best lepak2 borak dgn dia...share apa2 yg sepatutnya...hehehe...wah rindu mau lepak ramai2 lagik...scut pun bz...aku pun bz...linda pun dah lama aku tak jumpa...dgn muzlah pun dah lama aku tak borak... hurm...kena buat sumthing ni...ada angin2 mengatakan ada org mau buat bbq tepi swimming pool rumah dia..heeeeeeeeee.....aku menunggu dgn girangnya...makan2...sapa tak suka kan... apa2 pun...tak sabar nak tunggu tue...sebb aku pk mcm dah lama gila aku tak lepak beramai2 semua ada... bleh aku bwk seseorg kenalkan dkat diorg...yeah yeah....

wlau apa pun..terima kasih pada yg byk terlibat...pada yg tak pernah terlepas episod idup aku... u guys make me world rawk everyday...n i really love that...coz i really dun wanna waste my time by stucking with people who never know anything bout me... sometime...we need to kiss some frog..make up wif them..make a silly mistake...before we can kiss da real prince....how priceless all the experience would be rite...thats life...experience that make me become a human...i just try to face it in very positive way....thats all...in da sometime with some sincere luv and hot kiss...muahahaha...yeah...i love my life now...LETS ROCK!!!

1 comment:

violet said...

keep up d good work my lurve! i'll owez support u..