Thursday, March 26, 2009

kelana jaya best seafood stall

hehe..entry lalu..ada teman bertanya tempat yg aku maksudkan dlm entry tuh..so..ye dewi... tempat tuh kebykkannya panggel william..tapi ary n kwn2 panggey dia abe je.. dah lama dah kitorg pegi sana... so..nih leh gambar makanan2 disana...

tembikai blanded kalau tak salah...

my fav..bihun goreng seafood skype kut nama dia..special sebb byk gila udang dlm ni..

ni tak ingat nasi goreng apa..tak salah nasi goreng ketam kut...ketam dia korg dah tak payah susah2 kopek dah tau...nyumm2
tom yam seafood..haa..segala mcm mak nenek seafood pun ada..puas hati weh..harga tak salah around 15 ja..bleh makan 3 org tuh..

mee perut ikan..nama je mcm ganas gila...tapi serius...paling marveles...ahaha..sehingga menjilat pinggan..


since makanan tuh semua bleh dikongsi..kitorg slalu order pinggan kosong utk amik serba sedikit makanan yg diorder..so sharing lah kan..inilah proses pengisian pinggan aku..hebat tak?..hahaha

nilah tokey nya..yang kami panggey abe... a.k.a william... so sape nk tau direction ke stall ni..silalah anda google atau tinggalkan pesan berupa komen disini yer...hehe..cukup sekadar anda tawu bagaimana hendak ke lrt kelana jaya...


2 comments:

d E w i ;) said...

ahahaha. yesszaaaa situ makanan dia memang terbaek. me also paling tak, once a month g makan kat situh. like u said lah...heaven gile. but kitorang salu nye makan western. sebab memang puas hati lah kan. worth it w the price. nasik goreng ketam dia...perghhh! n hey...u shud try dia nye turkey ham cheese. sure teringat2 pas tuh. hiks. looking forward jugak nak ke sane makan-makan soon w my gangs. eheheh..

Ary said...

hurmm..nnt ary try turkey ham cheese tuh..actually dah byk kitorg try..cuma dah lupa nama makanan tuh..dia pun bukannya main bantal je nama menu tuh..dah pelbagai kan..hehe..tapi utk pegi selalu..sgt MAKAN BESAR...so sebulan kali sudah...hahaha