Saturday, February 28, 2009

sekitar job fair yg aku attend...


haritu aku de ckp aku pegi job fair kan....haa..aku hantar dekat 10 resume aku yg baru buat pagi tuh jugak...hehe..dan tepat seperti aku ckp..ada je org yg cekak pinggang sebb aku lambat ambil diorg pagi tuh...tapi takpe..naseb comel2 belaka..so aku dgn muka tak bersalahnya kerana menge-off handphone aku sebb aku tau aku dah lambat dan ada yg akan kol aku suh cepat.. terpacak depan tmpt diorg tunggu aku around kul 845..huh...jauh gila dari waktu yg dijanjikan kan?..haha..sowi sygku semua...so..kat bwh ler gambar kami2 yg bz menhantar resume...hehehe..
dlm dewan yang ramai utk career talk..

bosan ke?..eh mana lagik 2 orang?..

kebetulan tie aku dgn warna tudung dia kaler sama..hehe.."wink2"

aper la budak ni...ish ish...

on da way ke sunway...

lepas pegi job fair tuh..kitorg terus ke sunway pyramid..mcm biasa..menghabiskan duit dan masa...hehehe...n aku pun ikut terbeli sehelai kemeja renoma kat parkson situ..adoyai..cannot help ma.. aku dgn renoma ni takbleh tersempak..kang mesti aku beli punya...so..tuh lah..sehelai kemeja baru kaler purple...purple??...hehe..ader org suka kaler tuh...saja beli kaler ni..sebb aku suka beli baju yg aku takde lagik warnanya..utk kemeja aku takde lagik kaler purple..plus aku mmg cr yg jalur2 kebawah...aku suka pakai warna cerah skang..then aku beli sweater kaler coklat...hee..habis wit...adoi ler...

mana aku pegi hah...hurmm...eh ada org eh blakang maria...

kemeja yg aku beli..hehehe...

aku dgn si ayu yg hot itu...hahaha..dengan si maria yg asyik komplen gambar dia dlm ni sipi2 jerk..hehehe

then dlm around kul 830 kami terus balik..aku ngantar diorg balik kolej.. aku plak balik layan muvi jap then terus tido..sambil kakak layan muvi pakai laptop aku...ape nak buat..astro kena potong...hehhehe... tp bagus gak astro kena potong..baru le aku ada chance borak dgn kakak.. kalau tidak dia tgk tv kat luar...aku kat dlm dgn internet...so..mcm mananya nak berborak kan?..ting tong...

1 comment:

scutz said...

oooo...nama ayu...hehehehe...