Monday, February 02, 2009

Keja skolahku+Makan2

hehe..smlm..walaupun sebenarnya aku agak sebuk nak siapkan asignment medical records aku yg 9 page tuh...aku masih sempat...

  1. hantar adik aku naik bas balik kedah kat hentian duta..
  2. Belanja dia McD breakfast yang dia nak sgt..(siap kira brapa minit lagik nak abis time breakfast McD tuh..)
  3. Main dgn Qaseh..kemas kandang dia yg penuh pasir dia sepahkan..
  4. Basuh Baju2 aku...
  5. Kemas nota2 aku masuk fail..(hehehe..awak,nota sy skang dah kemas eh..)
  6. Join Mira dgn anis lepak makan cendol n pasembor kat ss15 subang..walhal dah nak magrib tuh...kitorg redah gak sebb takut da tutup...( sedap wo0o0o..)
  7. Annual weekly dinner ( sebb setiap minggu mesti sekali aku akan dinner dgn diorg ni ) dgn bebudak chumel tuh n myluv dekat kelana jaya..
  8. Buat asignment..
  9. Men game mafia wars kat face book...layan peel canjoe bc blog aku dlm ym..(hahaha..can..pemes lagik ni...)
  10. Tido around kul 1.00 pagi...

hah..saja je aku buat point2 mcm nih..sebb aku malas nak taip panjang2 wat essay...penat deh... seharian aku wat essay...

cendol pulut...fuhh..sedap wo0o0o..rasa mcm kat penang..RM1.50 sahaja

hahaha..ni ler pasembor (org kl panggey rojak) pemes kat subang tuh..masuk paper wo0o0o.. cuma RM 3.00 sahaja

yeah..they are the best cendol place ever...not usual cendol...even you need to queue for long time..its worth it you know...no tables or chairs, just eat by the road side -stand or sit by the road..by the way..thats malaysia style right?..hehee...even abang kacak yang kemas bersut itam memandu bmw pun lepak tepi jalan hanya utk cendol dan pasembor nih..try lah...

yang sempat aku snap...

2 comments:

violet said...

huiyo..bnyknye aktvt dlm sehari my lurve, tpi lngsung x nmpk pnat time mkn d kelana J., thank u very much my lurve coz snggup bwa kmi sejauh tu juz to hav a simple dinner..muah....muah..muah...cyng my lurve!

Ary said...

yeah...simple tapi kecoh...adeh...hehehe..syg myluv jugak..