Tuesday, January 20, 2009

salah sms+kebizian+pool

huhu,bercakap mengenai salah hantar sms...actually nih ler masalah aku.kerap benor salah ngantar msg..selalunya aku tersalah hantar dekat orang terakhir yang dlm sent list aku atau kebetulan masa aku nk reply tuh..de org hantar msg pada masa sama aku tertekan reply utk no tuh walhal aku bermaksud utk mengantar pada yang sebelumnya..haaa..kompius kan?..tapi tuh ler aku...asyik benar salah ngantar...kalau kena plak msg aku jiwang2 pastu tersend pada org2 yg tak sepatutnya...mulalah mereka2 ini menggelakkan aku selama 1 hari 1 malam atau pun dalam erti kata yg lain...in case aku terrrrsalah hantar pada insan tersyg aku dan aku tertulis syg2 dlm msg itu dan terlalu nmpk ianya bukan tuk dia...kompirm ler aku terkantoi disitu kan?..haa..kan dah kena mawah...sesungguhnya aku bukan sengaja atau merancang sms tuh disalah hantar...owh tidak sama sekali...kerna itu bisa membuatkan aku malu dan terkantoi...hehe...tapi tuhlah...susah nak ngelak..sebb aku selalu ngantar msg dengan kelajuan hanya 1 saat..dan selalunya aku sempat lihat yg aku telah tersalah masukkan no penerima...tapi jari aku lebih pantas dari otak aku..maka jari aku telah menekan butang send sebelum aku melarangnya...ish2..tak patutkan jari aku nie... hahaha... sesungguhnya habit ini jugak bisa buat aku kemaluan sekiranya aku tersalah ngantar pada insan2 terbaek dlm idup aku..kerna sesungguhnya mereka2 ini tidak akan jemu memperli aku...tak patut jugakkan??..ish2...

kebizian aku amatlah kritikal..kerana aku perasan..aku tidak ada masa lagik utk bermalasan di waktu tghari...dan bermalasan diwaktu pagi...semuanya gara2 kelas aku yg byk dijam 8.00pagi..tak patut kan?...hurm...malam tuh setelah berderet kelas aku kena attend..canjoe dgn maria ajak aku dinner dgn diorg..aiseh..aku dah janji dgn mas nak pegi main pool..tapi bebudak ni berkeras aku kena dinner dgn diorg..memikirkan myluv ada jugak..hehe ( chewah..alasan tak hingat..jgn gelak ye myluv..i tau u baca ni..hahaha ) terus aku berjanji sambil dlm otak aku memikirkan tentitive( betul ke aku eja ni?) program aku pada mlm itu...sebb secara kebetulan pula..pada waktu magrib ada seorg insan feberet aku telah menelefon aku bertanyakan apa yang aku lakukan mlm itu..setelah dia mendapat tahu aku akan menghadirkan diri di steben..maka dia jua mahu join..dan aku telah berjanji akan berada disana pada pukul 10.00 mlm..maka 830 mlm aku menghabiskan masa dengan budak2 cumel itu dan myluv sehingga pukul 10.00.opss...sempat ke aku muncul di ampang pada waktu tersebut?..sudah tentulah tidak..dan insan tersebut telah menelefon aku bertanyakan kedudukan aku..dan dgn wajah selamba tiada perasaan bersalah aku menegaskan aku masih di shah alam...aiyoh...tuh ler pandai sgt berjanji..tetapi insan tersebut tidaklah terlalu terkejut dgn statement aku..kerna dia sudah tawu tabiat aku..hehe..maka setelah habis upacara makan2 bersama kawan2 myluv dan myluv jugak..aku memandu kereta kelisaku yg hensem ( kerana bagi aku kabir adalah gay ) menuju ke kuala lumpur...utk bertemu mereka2 itu...dan pulang dgn kemenangan pada waktu 4pagi..

myluv,aini,maria

aku dan canjoe

pool?..wahahaha...kan last post aku,aku kata aku nk pegi main pool kan mlm tuh..yeah yeah...mlm penuh kemenangan pada aku...hehe..nak2 aku menang dgn org yg ingat aku tak tawu main langsunggggggg!!hehe..kunun macholah eh...kerna kali terakhir aku bermain pool dgn dia..aksi2 aku teramatlah memalukan dan menampakkan sgt aku tak brapa tawu apa itu pool...pada insan tersebut..hehee..dulu awal2 i memg tak tawu..bebudak tue dah ngajar tuh dah tawu..sowi yer dah kalahkan kamu utk 2 game berturut2..wahaha..next time..kita lawan lagik yer..eggegegege..fuhh..berpeluh aku time tuh walaupun ada air cond..hehe..sonok sonok..nanti nak pegi lagik..hehehe...


tap..tap..( pintu kereta aku dibukak..dua insan masuk kedlm kereta...)
mas & liz : Babyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!......hahahhaa...
me : wuttttt???
all : hahahahaha...

qaseh : padan muka dee..sapa suh tak bagi qaseh ikut..bweekk!!

4 comments:

L3o said...

haha.. so funny~!! :))

Ary said...

hehehe...that wut i feel..funny..n happy...hahaha

Violet said...

w/pun u guna nma ur lurve 4 dat part of ur story(mkn d kndng), i dont mind, i proud 2 be one of ur reasons 2 stay wit us...chewah! btul ka 2???hi..hi...persn jak aku kn..

Ary said...

hahaha...yes..u r the reason for me to be there...hahaha...wel u my luv kan..of course i will be there...kekekeke