Monday, January 12, 2009

komen si scut...

hahaha...actually aku amat tertarik dgn komen yg ditinggalkan oleh sahabatku ini utk post bertajuk "happy new year!!!"(sila refer kat bwh yer)... aku bet tak semua org masuk bog aku akan baca semua komen yg ditinggalkan mereka2 ini..n disebbkan skang scut memegang rekod komen paling panjang..pe kata kita lihat sedutan komen dia tuh...

"scutz said...

pergh!!!dh banyak menda aku tertinggal ni..bz la konon~..sbelum aku mengomen...

pasaipa part mas ada 258 patah perkataan?pasaipa part aku ada 125 patah perkataan ja?pasaiapa mas lebih 133 patah perkataan dari aku ka?

kalu macam la gayanya...nampak telah berlaku "bias" kat sini..dalam istilah ilmiahnya aku didiskriminasikan di atas nama ciri-ciri fizikal.Ini boleh dikira menindas tanpa sedar...

sepatutnya Ary, sebagai seorang bakal pustakawan(betoi ka ayat ni?..hang kena lebih memahami hati dan perasaan aku yg sedikit gempal ni...

yang pasti...kehadiran aku di muka bumi ni bukan la berniat nak memberatkan lagi bumi ni...tp aku sepatutnya dihargai sebagai seorang yg mampu memberi kelebihan dan lebih graviti kepada bumi kita dengan kelebihan dari segi JISIM dan JIRIM.oleh itu,diharap hang lebih memberi perhatian kepada perkara2 kecik macam ni.barulah aku lebih bersemangat untuk menurunkan berat badan sebanyak 5000gram...hah????BANYAKNYAAA.....

banyak kan...atau pun sebanyak 5000000mg.banyak kan?

ok,berbalik kepada post anda:

Ary,(aku panggil ni nada ala2 nyah)....

Mak harap,Ary akan berjaya di masa depan..hurm..masa skrg pn harap berjaya jugak...semoga nyah akan lebih sehat,diberkati Tuhan,banyak membaca buku,dan lebih urmphhh dalam segala hal.

ok?

Sekian,terima kasih."

Begitulah betapa girangnya beliau, insan yg ku panggil scut..siap kira tuh brapa patah perkataan aku taip pasal dia..haha..xpa weh...next time aku make sure..jumlah patah perkataan khas utk hang aku taip sama banyak dgn mas na...aku kira 1 per 1..aku janji...hahahaha..tria kasih nyah atas komen yg membina itu... :p

2 comments:

scutz said...

chitttt....siap ada special post lagi...kembang perot aku sat....thanks nyah sbb memahami hati mak...mak terharu....terharu sangat sampai rs nak makan ikan bakaq~..huhuhuhu....

Ary said...

hahahaha...so..jgn ungkit peratusan perkataan aku buat utk hang kurang lagi dr mas...kerna..hang ada special post lagik..dia wa tarak buat...hahaha..