Saturday, January 17, 2009

HAPPY BEFDAY FANA!!!!

Memandangkan aku pernah bagi penghormatan dekat scut dengan menyediakan special post utk dia..so aku pk kesayangan dia jugak layak mendapat posting istimewa dlm blog aku ni...so fana...

HAPPY BURFDAY!!

"ya tuhan..panjangkan umur sahabatku ini...kerana dia berhak diatas kesemua kegembiraan didalam dunia ini diatas kebaikan dia menjadi diri sendiri...dan semoga dia bahagia bersama teman,keluarga dan insan tersayang...sekaligus menbahagiakan sahabatku seorang lagi...amin..."

5 comments:

scutz said...

pergh....fana suka gile tgk blog hang ni...kalu dia single lagi silap2 dia jatuh hati kat hang...muahahaha...tq weh...nnti bila2 kita roger wokeh?!celebrate bezday fana kt darulsalam.....

erk...yunk,yunk...jgn nangis...dia terharu weh....dok nangis sambil lap hingus guna towel dia...

psttttt........: "dia dok berkemban lepas mandi"

erk...berkemban ka?hurmmmm~

Wallahualam...

Happy bezday cyg~

Ary said...

haha..ini bermakna aku dah menjalankan tanggungjawap sebagai pustakawan dengan tidak bias lagik..sudah adil dan saksamalah kan..hehe..

nk pi darusalam kalu sila roger aku okep...caloww...

scutz said...

hehehee...mana comment si fana ni...?aritu beriya dok type2...mesti dok dc ni..tp dia shuka gila hang wish bezday~

Ary said...

haha...aku pun duk tercari2 kumen si fana...beria kata nak kumen..hang ja duk kumen..mana ni...hish..fana fana...

marshmallow said...

heyl0ooo ary meletop!
yer2 kte datang nih!
waaa~ kte sgt terharu melihat blog ini..
ada khas utk kte..
hee..
terasa hebat lak smpe ary wt2 blog utk kte.
giler terharu..sies..:)
xpenah2 mbr kte yg len wt blg burfday utk kte
ttbe ary wat..ary mmg meletop.
i like~ tq sgt2 eh ary.
hepi sgt2.


nk mintak sory sgt2 kte xsmpat anta kumen aritu.
lame dah x online.x smpat.
lagik pon tenet nih sengal jap2 asek dc jew.
oleh kerna itu kte telah menghantar wakil kte dlu utk ucapkan penghargaan yg x terhingga kt ary.
wakil kte itu adalah nyah sc,
dia x bz so dia ley online rep utk kte dlu
smbil menimba ilmu di website infobatin.
huhu~
jgn mare yunk
muahhhhxxxcc,cayunk kamo0oo..