Thursday, January 22, 2009

muka buku ku...

facebook?hehe..yeah..actually dah lama aku bermain dgn facebook..cuma akhir2 ini sahaja aku semakin aktif dgnnya...kenapa?..kerna kat itm facebook masih belum di block..sekaligus dia buleh chat..haha..so dalam erti kata yang lain...aku chat masa lec tgh ngajar kat depan...hahaha..(adeh..mcm mana dgn azam tawun baru aku ni )tp mcm agak seronok..sebb facebook bagi aku lebih standard dr friendster...more matured...friendster kind of kids stuff for me (chewahhh..statement tak hengatt!!!)... haha..tapi tuhlah..sonok pakai muka buku tuh..so memandangkan list frend aku dipenuhi dgn bebudak cumel didalam idup aku..maka muka buku aku itu meriah dgn contengan mereka di wall aku..so sesapa yg nak add muka buku ku..sila amik catit email ini ya... aryien84@yahoo.com dan tunggu..anda akan dilayan sebentar lagi...

berkenaan perasaan marah aku tuh..aku still marah sebnarnya...tapi takperlah..nseb mas tetiba je online smlm..so bleh le aku story mori pada dia...ingat dia dah tido..tapi skang aku rasa macam ada kuasa jahat plak dlm badan aku..haruskah aku memanggil ultraman utk menghapuskan kuasa jahat itu?...owh tidak perlu sama sekali...kerna aku pk..buang masa saja utk aku membiarkan diri aku dikuasai kuasa jahat tersebut...hehehe...coz its not worth it for me to be an evil for the "thing" like that...kan?..hurmmm


And right now,im craving for chocolate cake...i do sms-ing someone asking for that...and yeah...she on her way to bring me some since she have job to do around my area..ngada betul aku...nak kek pun suh org bawakan...tp bukan selalu pun kan...i dun really have time to find it by myself..thanks baby...utk melayan ngada2 i ni..haha..."grin" ..cedapnyaaaaa..........


p/s : memandangkan aku tulis ni dlm kelas..means qaseh tiada kena mengena dgn post ini..hehe

2 comments:

atoi_machO said...

haha..mmg mngada pon hg neh bro,,ade ke ptot dia yg mngidam soh org blikn..hak3..neway, sape baby yg dmksdkn tuh bro? huahuahua

Ary said...

hehehe...skali skala weh...apa salahnya ngada..asyik ita manjakan org..kekdg best gak dimanjakan...chewah...aiyohh...soalan cepumas tuh...adoiyai...hahaha