Friday, November 07, 2008

lately..

adeh...baru bangun tido..malasnya terasa harini..hahaha..harini aku duduk umah je sehari..sebb rasa mcm aku asyik tak cukup tido sejak akhir2 ni..yerlah..hari selasa ada exam..hari rabu aku pegi clubbing sampai balik tah brapa pgi tah...pastu hari khamis iaitu smlm pun aku balik umah tido sampai kul brapa pagi sebb dok mennggu pc aku format...s harini...wa tido sampai tak sedar diri...walaupun masa tgh hari mak call...mak ckp mcm nih..

mak : dah masak ikan dah? tadi kata nak masak ikan?

me : dah..tunggu nasik masak ja..satgi makan lah...?

mak : hah,lepas tuh mandi semayang...jangan lupa pi semayang..harini hari jumaat..

me : hah?..semayang jumaat ka..?hahaha....adaka...satgi pi betoi haa...

mak : hahaha...ha la..semayang jumaat la..dah lah..mak nak pi aloq staq ni..

me : okep..buh duit na..haha

mak : tgklah kalau bank bukak harini..

haha..tuhlah mak..rasanya harini dah dekat 3 kali dia kol..memula kejut aku bangun pagi..pastu kedua nak tanya pasal duit..dia suh aku memasak sendiri jgn membazir..so aku ckp smlm aku de beli ikan siakap nak masak harini..tuh yg kali ketiga,dia tepon tanya pasal ikan..dah tuh suh aku pi semayang jumaat plak..haha..aku rasa dia twu aku ni mcm ni..cuma dia tak pernah ckp dia macam tawu..bagi aku..mak memg insan paling sportin dan memahami aku dlm idup.. seyes..tabik spring kat mak..huhuhu..pernah aku cuba sembunyikan kotak rokok kawan aku tertinggal dlm keta..aku risau dia jumpa dlm keta aku..aku letak dlm poket sluar..skali pagi2 besok dia dtg kejut aku tanya aku isap wokok ke..hah..aku duk mamai2 bahasa tuh terkejut gak le..ebat mak aku ni..tawu je anak dia sembunyikkan sesuatu..pas aku explain kat dekat dia.. naseb dia percaya..yerlah bulan puasa kan..aku ckp watpe aku nak nipu dlm bulan puasa...baru dia percaya..rupanya dia nak amik sluar aku basuh..kan aku kata..mak layan aku mcm putra raja..time duit beribu berkepuk dlm poket aku takder pulak dia nak tanya..mana dtg wit tue..tapi maybe sebb dia tawu..tuh duit bpak aku..yg aku belum bagi kat abah..hehe..mak mak..tanpa dia..mmg tenggelam idup aku..sayang mak...


so berbalik kepada kemana ilangnya aku..disebbkan dah brapa hari aku tak mengupdatekan blog aku..meh aku critakan apa aku buat..hehe..

rabu 5/11/08

aku join kekwn aku pegi clubbing dekat the ship..korg mesti pk bila aku pegi sana aku mesti "minum"..takdelah..aku masih waras lagik..masih bleh kawal diri lagik..aku cuma pegi bergumbira disana tanpa hanyutkan dri lagik.hehe..masih befikir dgn bijak..walaupun godaannya..haha..hanya tuhan jerk yang tawu...hehe..

mai...dancing partner aku..she so hot n wild when dancing..haha..

liz...my best buddy...hampir wa jadik gaypeng sebb dia..haha..

mas..my bestfren..merangkap awek si liz yer..haha..dah berpunya angel ni..so dun try2..

liz n mas

kitorg pegi around pukul 10 mlm..actually nk pegi 930 tapi aku lewat sampai sebb menghantar pet sis aku balik rumah..so si mas dah ngamuk2 tanya aku nak smpai kul brapa..hehe..dah sampai sana kawan kitorg am dgn surya dah ada..sowi guys aku lambat..pastu duk melayan persembahan sexy divas tuh..ternampak sorg awek ni..cun..hehe..liz tanya kut ada sesapa aku suka..aku tunjuk awek tuh..n liz cakap..


"kenapa aku tgk muka awek tuh mcm muka muna jerk?..haha..ko kan..cuba cr yg
lain sket.."


haha..nak buat mcm mana beb..aku suka yg mcm 2..dat gurl remind me about my gurl..so apa mau buat..no phone?..haha..korg agak aku dpt ke no budak tu..haha.. takderlah..tak baek curang kan... sorg pun susah aku nak jaga..im juz imagine like she was here..ngege...miss u lah syg...

dekat pukul 4 pagi baru kitorg balik..lepas lepak mamak..balik umah kawan aku tido..esoknya bangun around 10.. berborak dgn liz n mas baru gerak balik ke rumah dlm kul 12.. sampai aku online kejap je dah tido..ngantuk bangat... pastu petang aku kuar berjogging..jogging?mak eran bila dia tepon aku ckp jogging..kenapa aku jogging?

scut dgn bola2nya..

sebb aku tgh bet dgn si scut...sebulan dari skang..masing2 kena turun 5kilo ..sapa yg kalah kena beli adiah pada yang berjaya...so..aku tak kesah pasal hadiah tuh..cuma yg penting..aku kena buktikan aku mampu.. yer tak... dah demok sgt aku ni..kena turunkan badan sket.. hahaha.. oyehhh oyehhh....lagipun mcm segan je kalau sorg kechik sorg demok... so kena lah seimbang.. yer tak..heheh...


3 comments:

Anonymous said...

hahaha..boh gambaq aku time gumok2 no..xpa xpa..ok ja...grrr..meleleh air liuq nak p the ship ni..camna?

ary said...

gemuk ka hang dlm pic tuh..aku suka weh pic tuh..nampak hang penuh karisma ja susun bola pool..hang tetap anggun dimataku..

p/s to fana : fana...scut duk meleleh ayaqlioq dah tuh..lekaih bwk dia pi the ship kaih..haha

ary said...

:)