Sunday, April 19, 2009

erk..dah belated pun...


erk..aku lupa nak wish birthday adik aku sorg nih...

wah...wah...sori...sowi...sorik...hahaha

aku baru ter-alert birthday hang atoi masa tgk email yg belambak dlm inbox gmail aku...n kebetulan baca blog hang...

so dah jadi kebiasaan aku wat suprise dgn menge-wish birthday kekwn dlm blog aku...so..

HAPPY BELATED BIRTHDAY ATOI...

thanks sebb selalu baca blog aku..hang mmg supporter blog aku yg terbaek diantara terbaek...
semoga happy selalu...semoga dah makin besar utk berpk dgn matang...semoga tawu dah beza baek dan buruk...semoga ceria dalam menhadapi liku-liku kehidupan...dan semoga dapat awek,boyfren atau sewaktu dgnnya yg cun2 dan hensem2...haha..dan semoga2 yg lain yg aku terlupa nk catat kat sini...

lagi sekali..selamat hari lahir buat atoi....adios...

2 comments:

atOi_machO said...

hahahahaha..akU engtkn post apE la td brO~ kah3..rupanya bUrfday wish utk akU~ hak3..tq2..n tq again sbb cApapkn nma aku kt bLog hg~ hak3..
well~ insyaAllah aku akn jdik ape yg hg doakn tuh~ haha..n jgn risO aku akn jdik sUpporter bLog hg slAgi aku de lptop n tNet~ wekekeke...adios~ thanx again~

Ary said...

hahaha...xda masalah...fair utk semua kwn2...kalau sorg aku wish...aku akan wish utk semua dlm nih...even blog aku tak seberapa...tapi nih ja yg aku ada...so slagi aku bernyawa..dpt lah hang baca blog aku nih...hehehe