Friday, December 19, 2008

Legaaaa!!!!!!!!!!

hurm..??


Finally...aku ckp pada dia apa yang aku asyik berfikir kebelakangan ni..juz inform dia..tapi belum buat desicion..tapi aku dah rasa lega gila...

sebb...aku fikir..kalau dah masa memula aku tanya dia cara elok..kenapa ending aku nak buat keputusan tanpa bincang dgn dia pulak...lagikpun..aku bukan bebudak lagik..so..cara aku selesaikan sesuatu perkara haruslah dengan cara dewasa...dia pun ada hati..ada perasaan..aku tak bleh penting diri sendiri kan..wut ever pun..really hope..we still be a friend..coz i do make a promise to her..wut ever it take..i never leave her alone..i still with her as a friend...

as for me...time to move on rite..tak kiralah apa desicion yg bakal kitorg buat...ni dah nak habis tahun 2008...lagik brapa hari aku dah nak masuk usia 25 tahun kalau ikut tahun...apa aku dah buat tahun ni..hurm..mcm byk benda yang aku belajar.. byk benda jugak aku sia siakan..byk kenangan indah..byk jugak yang pahitnya..haha.. masa untuk aku bertindak seperti orang dewasa..masa untuk aku pentingkan benda lain dari yang membuang masa aku jerk..betul tak..sekarang..wut ever pun akan jadi..aku nak fokus study..sebb aku nak sambung master..mcm mira dgn anis..nak buktikan aku bukan loser...nak jadik macam scutz..berjaya dengan usaha sendiri...n baik hati...semua kawan2 suka..nak jadik macam muzlah...kaya dimasa muda dgn titik peluh sendiri..nak jadik macam liz..semua awek suka..haha...nk jadik macam jasmin..umo 23 dah ada 2 3 bisnes sendiri...and yang penting jadik diri aku...tak nak menyusahkan orang lain..dan dpt buktikan aku mampu berdikari...enough for me to enjoy.. enough for me for being stupid...im not that weak..xmau isap okok lagik...walaupun aku jarangggg sgt isap..huhu (pengakuan ni) ..xmau sepah2 bilik lagik..takmau ponteng kelas lagik..takmau abaikan kawan2 aku lagik.. n yang penting...nak kurangkan pakai duit abah..haha..kalau before ni..aku kuar dating aku memg jarang pakai duit abah..kekdg jek terr pakai kad krdt..so skang..kalau lah dating lagik..kalau jerklah...tp taktau dgn sapa..azam baru..100% duit aku sendirik..yeah yeah..hehe...misi mencari duit...habiskan study dgn cemerlang dan gemilang..haha..nak beli umah..nak suh eric leong buat interior design..yeah yeah..tuh yang aku asyik ckp kat mak bertahun dulu.. yang one day..aku kasik dia segugus kunci..kunci umah aku sendiri...xmau jadik mcm kakak..3+ still takder paper lagik..nak buktikan kat abah..apa aku usahakan selama ni..yang dia pandang rendah jerk sebb untung yg aku dpt ciput..aku still boleh berjaya..macam dia..nak buktikan aku bukan orang yg bergantung duit family...yeah..aku mampu n aku tawu aku buleh..

tadi..sis call aku...thanks god aku ada dia..selain kwn2 terbaek aku...cant imagine my life without her...always make me smile...always listen when i cry...si terbaek yang takda gantinya...

skang..aku ada ramai insan yg sayang aku...y do i ask for more...kan...hurmm...

even im dying want her...even she already my gurl...tapi kalau bukan hati dia milik aku...what for kan?... :)

5 comments:

L3o said...

nak jadik macam liz..semua awek suka..haha.. ---> hahaha.. very funny.. i also sdh tua oo.. exp already.. hahaha... anyway good luck for u! hope all ur dream come true.. :p

ary said...

haha...mas marah aku dowh tulis tuh..mcm promote ko pulak..hehe..

atOi_macho said...

gLad that ur back ary..lma xdgq cta..rndu lak aku nk bca blog hg..haha

scutz said...

hye ayang..i ni..juwita scutz..ingat x?cehhhh!!!hehehhe..baru nak bernapas balik ni...phewwwww....ada nama aku seyh..terharu2..menangis berjurai2..chaiyok2...!!!kdg2 kita rs kosong...tp actually time tu sbenarnya kita penuh berisi...chenta tarak pun...kawan2 ramai pa...hati senang..org syg..kita tenang...

ary said...

hehe...betui..aku tgh merasai itu semua sekarang...terima kasih kepada mereka2 semua itu..hahaha..