Friday, December 26, 2008

akhirnya....

today..everything over between us...me?..im ok..coz..aku dah ready nak tempuh ni..plus..aku dah mmg lepaskan dia pegi...awal2 lagik..sakit?..dululah..skang dah tak rasa lagik... lagikpun aku blajar..kalau kita sayangkan orang tuh..kita kena biarkan dia bahagia dengan org yang dia suka..betul tak..and atas sebb tuh jugak aku rasa gembira dan happy sekarang...sebab aku tau aku sayang dia n aku dah lepaskan dia..maybe tuh sebb aku boleh chat dgn dia tadik..tanpa berjiwang2 karat lagik..sebb..aku dah dapat lepaskan dia pegi..sekarang..between of us..only a frend...i hope she happy.. hope im also happy..replacement?..not now..sebb aku nak fokus study...enough poya2... lonely?..tak pernah pun rasa tuh..sebab aku mula sedar aku tak perlukan cinta untuk bahagia..plus..aku tak pernah dibiarkan berseorangan oleh sahabat2 terbaek aku..terima kaseh untuk diorg atas sebab tuh..standing ovacion for them..cant imagine my life without u guys...how lucky i am...kan...

and for you muna...thanks a lot..sebb pernah ada dalam idup saya...kamu kenangan terindah saya selamanya..i never hate you and mad at u at all..thanks for the happinest you gave me..really appreciated that...hope da best for you...gudluck..

peace!!

1 comment:

atOi said...

beb..sorry bout dat..hOpe dat u'll be stronger..n i know u are..so chill up bro..!~ peace..