Friday, October 30, 2009

24/10/2009 - 29/10/2009

hurm..mcm lama tak update blog ni kan..

Akhirnya aku convo lagi buat kali kedua..so skang sahlah aku graduan ijazah sarjana muda sains perpustakaan..walaupun rasa mcmnaksambung master lagi..tapi rasa mcm nanti dulu jerk..rasa mcm tak leh handle lagi kerja dgn study serentak..so better aku fokus kerja je skang kan..


yerp..mcm korg duk baca post2 aku sebelum ni yg aku bz menghitung hari..hehe..akhirnya hari yg ditunggu pun tiba..best sebb dpt spend masa dgn dia sorg je..seronok bila bangun pagi2 de org dekat sebelah..bukan bantal pelok yg kaku tidak bergerak2..heheh best bila ada org teman pegi makan..best bila ada org pegi jenjalan..n utk itu..thanks syg..sebb sudi turun kl dekat seminggu n spend masa sama2..mmg mcm singkat ja masa..at least kita spend masa sama2 kan..bwk baby tgk teater dkt istana budaya mcm yg i janji tue...


Org yg paling dia nak jumpa..

bwk dia jumpa hans isaac yg dia nk jumpa sgt tuh n aku pulak duk terkinja2 nebes tak pasal2 bila nak jumpa afdlin shauki..hahaha..best gila..mcm puas hati betul dpt bawak baby and jumpa afdlin shauki serentak..walaupun buku biografi aku dicuri org sebb bz amik gambar.. takperlah..yg penting aku dpt borak dgn afdlin..hehehe..tak dpt bayangkan kalau dpt jumpa angelina jolie mcm mana plak aku kan..hehehe

pepun..smlm( 29/10/2009 ) org tuh dah balik sabah...masa hantar dia dkt airport sempt lagi budak kat kaunter check in tuh nk ngayat dia..ceh ..bukan dia dpt pun kalau dia try..hurm.wutever pun...going to miss u again baby..thanks sebb layan kerenah i...thanks sebb buat byk benda utk i..jgn nakal2 kat sana ..jgn degil2..jgn buat i risau..nnt kita jumpa lagi k..even jauh beribu batu..i akan cuba jugak nnt...rasa lain bila balik airport dlm kereta takda org dekat sebelah...hurm..miss u already....

utk kekwn yg wish congrat utk aku..tekiu..nnt aku upload gambar2 convo kami..jgn terkejut coz aku convo pakai tudung..hahaha...biasalah kan..back to basic..itu saja...

adios..

2 comments:

::|| atOi_aLLen ||:: said...

congrates bro! heee..thniah juga dpt brjmpa buah ati stlh skian lma xjmpa~ hee~ thniah2~ hehe

violet said...

thanks 4 ur very great time wit me..really enjoy all the moments:)