Thursday, October 15, 2009

Kisah Manusia Ini

Beliau ni mempunyai nama yang agak sedap...tapi kami tetap memanggil beliau scut (bukan nama sebenar )..huhu..kenapa?..sebb kami kenal beliau dgn nama begitu..dansesungguhnya beliau jugak penggemar scuter satu masa dahulu..sampai sekarang walaupun tawu nama sebenar beliau..panggilan "scut" tetap meniti dibibir2 munggil saya dan rakan2 sekalian..

Beliau seorang sahabt yang pintar...pintar berkata2..bermadah pujangga...juga antara mentor sy selain liz dalam seni2 sains tubuh badan manusia...tetapi sebagai seorang sahabat..beliau memang hebat dalam menjalankan tugas mendengar dan memberi nasihat...juga antara sahabat yang mudah diajak pegi makan ditempat baru..kerana beliau satu2nya sahabat saya yg memegang rekod pelanggan ani sup utara yang mampu makan lebih dr 2 produk ani sup utara dalam masa satu kali kunjungan...jadi syabas untuk prestasi cemerlang beliau itu..

Untuk pengetahuan pembaca semua..Sahabat saya ni baru saja cukup umur 25tahun pada tanggal 13 okt baru2 ni..sungguh teruk sy ni sebagai seorang sahabat kerana lambat wish birthday beliau..makanya post ini didedikasikan khas untuk beliau...



Jadi untuk itu..
Selamat Hari Jadi Scut!!

hehehe..minta maaf aku lambat wish..walau apa pun..aku selalu doakan hang bahagia dunia dan akhirat..murah rezeki..dan sentiasa berjaya..Takkan pernah give up dgn permainan dunia dan semoga tetap jadi seorang manusia yang layak aku panggil kawan..ok..

Amin...

huhu...

2 comments:

Scutz said...

tah kenapa di tgh kebusyan aku menyetelkan assigmnent tiba2 tergerak hati aku nk bukak blog hang ni...ehhehee...thanks byk2 ary...

comment dari diriku:
1)nama asal aku mmg sedap wokey..bkn agak sedap je..hahahaha....tp xleh lawan nama ala2 waraq waraqah si dia tu...(sila tanya aku kalau xtau sapa)
2)bibir hang mmg mungil...
3)thanks sbb mengagumi kehebatan aku mkn di sup ani utara..kalaula depa dpt tau n bagi aku free tp2 kali mkn sana..nescaya aku sanggup tunjukkan kehebatanku di mana2 jua cwgn...
4)mentor?baguih2...semoga hang aplikasikan pelajaran science tubuh badan 24hb ni..
5)pintar berkata2?Amin...semoga prof aku percaya kalau aku bagi alasan asgmnt xsiap...
6)panggey kawan?xpa..panggey sahabat pun ok....
7)tugas mendengar dan bagi nasihat...doakan telinga aku xtcabut n lidah ku ni masih mampu bertahan....

:p thanksss..all the best utk hang jugak!!!

psttt: org LIBRA mmg bestlaaa....

Ary said...

hang kan....hahaha...adehla...rasamcmnak bergolek2 atas lantai aku baca komen hang nie...