Wednesday, May 06, 2009

x-men origin : wolverine


hah...aku tgk cerita nih...2 kali dlm 1 mlm...sebb memula aku tgk cerita nih sorg dekat sunway pyramid..si mas n ayien de inform aku nk tgk wayang sesama utk celebrate birthday ayien..tapi diorg suh aku contact liz..aku pk liz time tghari selalu membuta..so kang aku kol kang tah hape2 info aku dpt...so aku menunggu jelah diorg inform aku..bila dah takde kabarin berita...aku pun beli ler tiket..sekali bila aku dah habis tgk..diorg kol suh aku pegi klcc..Wahhh!..wolverine lagik??..nak tanak terpaksa ler aku tgk lagik..tuh pun..bila de dlm tuh..aku tido....sebb ngantuk plus aku bru jerk tengok tak smpi beberapa jam pun...

so kesimpulannya utk filem nih...best bangat...tak rugi tgk..tapi kalau tgk mcm aku 2 kali berturut2 nih..mungkin rasa sedikit kebengongan...hehe..si apit asyik nk bercerita kat aku je harituh betapa bestnya cerita nih..tp aku je yg tak kasik..skali 2 kali ha aku tgk..cerita kesah logan dari kecik..dari tulang bertukar besi..n kenapa dia mcm lupa ingatan masa dlm cerita xmen sebelum nih...korg gilah tgk sendiri..best wo0o0o

2 comments:

dark angel said...

aku tengok, tapi tak berapa best pun. Ary, kau tak join www.fridae.com? byk bucth n les kat sana.

Ary said...

web pe tuh..aku taknah tawu pun...hehehe...nie aku jenguk undermaintenance jerk..