Thursday, June 24, 2010

gentlemen evening....

Haritu masa tgh menuntun grey anatomy..ada satu part tue diorg plan nk buat gentlement evening..last2 end up ada jugak kwn ladies n diorg main monopoly je...padahal awal2 msing2 pk gentlemen evening adalah time utk lelaki je..

so mcm teringin nak main monopoly..or ber-gentlemen evening dgn mereka..so pe lagi...btau shabat2...

pegi beli saidina cap traveler kat giant...terus ke umah si scut...

end up..aku kalah terus...haha..dan si scut yg gila blagak time main tue..plak boleh kaya..tuh lah..dlm main2 pun dah boleh mengajar kita kan..yg senario tue semua boleh terjadi di alam nyata dan itulah realiti sebenarnya...kekdg yg blagak yg slalu maju dan kaya...ehehe..yg rendah diri mcm aku tah haper2 je kan...

so tetiba harini...dikabarkan...


budak pari2 boroi ni ( scut ) dgn semangatnya beli saidina yg real yg besar tue...kalau aku saidina cap china..dia yg ini..dan dgr kata mlm ni saja dia asyik menang besar...hahaha..gila lah kan..

mmg semangat betul dia...(mode : kagum dgn dia)

apa pun...best kalau dpt jadik budak2 kejap kan...letih gak kalau asyik jadi dewasa je...

apa pun..best bangat...looking forward to find time to play the game again..especially dgn mereka2 yg terbaik2 dlm hidup kita kan...

p/s : Currently, planning to travel backpack to australia...haruslah aku kena jeling dan perli dgn mira, anis n mas kalau diorg tawu ni kan....matilaaa....

1 comment:

Si Pari Pari Boroi Yang Berterbangan said...

hahhaha..sungguh enjoy weh layan saidina time2 stress ni....ala, malam tu nasib menang, kalau kalah lagi malu..dah la belagak gila..hahaha..

setuju part belagak n manusia kaya ni..sbb tu yg kaya makin kaya dan miskin makin miskin..sbb bila manusia kaya lupa diri, halal haram keberkatan depa xingat dah..tp dalam masa yg sama ada gak manusia biasa,harta xbanyak...pun lupa diri...makanya,haruslah wasatiah selalu...huhuhu...

chaiyok2! backpack best!flashpackers pun best! p jalan tgk tempat org, hati senang, dada lapang, rasa tenang...